– Vippeextentions

Singelvipper – klassiske

Singelvipper er for deg som ønsker en naturlig look. Hver vippe blir lagt en til en på dine naturlige, kalt 1:1 metoden. Lengden på vippene blir tilpasset deg og dine ønsker som gjør at man kan lage flere uttrykk. Vippene holder i ca 3-4 uker som betyr at man må tilbake på salongen for påfyll, etter anbefalt 2-4 uker. Absolutt å anbefale da det bevarer ditt naturlige blikk og skjønnhet.

Volumvipper

Volumvipper er for deg som ønsker en tettere og mer dramatisk look. Disse vippene er lettere og tynnere som gjør at en kan sette 2-10 syntetiske vipper på en naturlig. Vippene blir plukket opp og dannet til en vifte før de blir plassert på vippen som vil lage en naturlig effekt. Vippene holder fra 3-4 uker og anbefales fylles på i salongen fra 2-4 uker. Et utrolig fint alternativ for deg som har få vipper men ønsker eller ønsker mer fylde enn singelvipper.

Hybridvipper

Hybridvipper en en spesialtilpasset blanding med både singelvipper og volumvipper for å gi deg den looken du ønsker. Kan også brukes om man ønsker å fylle inn på visse steder eller ønsker mer fylde enn man får av singelvipper, men ikke fult volum. Vippene vil holde fra 3-4 uker og det anbefalt påfyll etter 2-4 uker.

Påfyll av vippeextentions

Denne behandlingen er for deg som har tatt vippextentions og ønsker påfyll. Det må være minst 1/3 igjen av de falske vippene.