PROFHILO

Hva er Profhilo?

Profhilo er en populær injeksjonsbehandling som bidrar til å gjenopprette fuktighet og spenst i huden med hjelp av en høy konsentrasjon av hyaluronsyre. Den unike formelen gjør at kollagen og elastinproduksjonen øker, som vises i økt fylde og spenst i huden.

Hvordan gjøres behandlingen?

Profhilo injiseres i små doser under huden med få stikk. Strukturen til Profhilo har en struktur som spres over et stort området i huden som gir mer fuktighet samtidig som den vil stramme opp huden. Behandlingen gir en umiddelbar og langsiktig forbedring av hudens struktur, kvalitet, elastisitet og fuktbalanse.

Hvordan ser jeg ut rett etter behandlingen?

Profhilo er en behandling som har svært liten nedetid. Direkte etter behandlingen vil man kunne se små røde stikk i huden og noe hevelse der injeksjonen er satt. Dette vil gå ned i løpet av de første timene. I noen tilfeller kan det også forekomme små blåmerker ved innstikkstedet men dette kan dekkes over av sminke dagen etter behandling.

Hvor mange behandlinger trenger man?

Etter første behandling vil du kunne gradvis se synlige resultater i huden men for å kunne oppnå et optimalt og langvarig resultat anbefales det å ta behandlingen 2-3 ganger med 4-6 ukers mellomrom.