Mesoterapi med Xela Rederm

Anti-age behandling med

XELA REDERM

Denne prisvinnende behandlingen inneholder en unik sammensettning av hyaluronsyrer og den kraftigste antioksidanten succsinsyre.  Dette er cocktailen som både forebygger og reverserer aldringsprosessen i huden.

Succinsyren blokkerer frie radikaler i huden og gjennoppretter vitaliteten, stumilerer til produksjonen av kollagen og elastin samt gir et naturlig forynget utseende.
Hyaluronsyren er kjent for sine fuktgivende egenskaper og er med på å forebygge de første kjennetegnene på aldring.

Kombinasjonen av stoffene vil vises i hudforbedreinger av pigmentering, aknearr, fine linjer, rynker og oppstamming av huden. Xela Rederm har en av de kraftigste effektene sammenlignet med andre behandlinger innenfor mesoterapi og finnes i ulike varianter og styrker for å tilpasse dine behov.

Hvorfor velge XELA REDERM?

  • Forebygger og motvirker tørr, slapp og uelastisk hud
  • Jevner ut store porer, akne-arr og nyere arr
  • Forbedrer ujevn hudtone
  • Reduserer pigmentflekker
  • Forhindrer og sletter morke ringer rundt øynene
  • Jevner ut rynke rog fine linjer

Hvordan foregår behandlingen?

Som all annen mesoterapi inijesrers Xela-Rederm i små dråper under hunden gjennom en svært tynn når der smerten er minimal. Dersom en ønsker bedøvelseskrem kan det påføres får behandlingen.

Er det noen bivirkninger?

Dråpene som er tilført huden vil forsvinne gradvis i løpet av noen timer til dager ettersom hvilken behnadling man utfører. Huden vil være litt rød og blåmerker og hevelse kan forekomme de første 2-3 dagene etter behandlingen er gjennomført.

Unngå derfor fysisk aktivitet og massasje de første 24t.
Sminke kan påføres etter 6t.

Når kan jeg forvente resultater ?

Effekten av behandlingen kan sees etter 14 dagers tid. For å oppnå et langvarig resultat så anbefales det å gjennomføre behandlingen 3 ganger med 2-4 ukers mellomrom, og deretter en siste vedlikeholdsbehnadling etter 6 mnd for å få best mulig resultat. Deretter holder det å gjøre behandlingen en gang i året og å bevare resultatene.

Effekten av behandlingen varer fra 6-9mnd etter behandling.

Priser

Xela – Rederm 1ml (1 områder) – 3500 kr

Xela – Rederm 2ml (Hele ansiktet) – 5500 kr

PAKKEPRIS

Xela – Rederm 1ml (1 område)- 7000 kr

Xela – Rederm 2ml (Hele ansiktet)- 9500 kr