Medisinsk botox

 

MIGRENEBEHANDLING 

Den mest gjennomførte medisinske behandlingen er migrenebehandling, som mange ikke ønsker å vente på. Behandlingen kan utføres på flere ulike triggerpunkter ut i fra hvor smertene oppstår eller befinner seg. Kriteriene for en migrenebehandling er at hodepineanfall forekommer mer enn 15 dager i måneden eller at 8 av disse dagene er migreneanfall.

Pris: 4600

TANNGNISSING

Tanngnissing er en indikasjon som kan være plagsom, og er en vanlig tilstand blant flere i befolkningen. Mange gnisser tenner gjennom både natt og dag eller biter tennene sammen.

En tilstand som ofte følger tanngnissing er hypertrofisk masseter, som er forstørret tyggemuskel. Dette gjør at volumet i nedre del av ansiktet er større enn normalt, noe som også kan behandles med botox.

Pris: 4300

SVETTEBEHANDLING (ARMHULE)

 

Hyperhidrose er en tilstand der økt svetteproduksjon ofte rammer armhuler, håndflater eller føtter. Overdreven svette kan være sjenerende og slitsomt, samt være et betydelig problem i sosiale sammenhenger. Botoxbehandling av hyperhidrose er behandling som utføres på personer som har hatt et vedvarende problem i store deler av sitt voksne liv. Dersom du har opplevd nyoppståtte svettetokter de siste år eller måneder anbefales det å undersøkes hos fastlege først.

Pris: 3900