Hannah Lee

Mest av alt er Hannah opptatt av å bevare det naturlige utseende til sine kunder og fremheve deres fantastiske trekk. En estetisk behandling skal ikke forandre vårt utrykk og utseende men  bevare den beste utgaven av deg selv, ved hjelp av behandlinger som gir illusjonen av at tiden står stille. 

Hannah begynte å jobbe i salongen som ryddepike når hun gikk på ungdomskolen. Raskt ble hun interessert i skjønnet og kurset seg i vippeextensions for å kunne bygge opp sin egen kundebase. Ettersom kundene strømmet på, videreutdannet hun seg innenfor vipper og bryn og fortsatt å kurse seg for å kunne tilby flere behandlinger.

Etter endt videregående startet Hannah på sykepleien for å kunne nå målet sitt om å utdanne seg innenfor injeksjonsteknikker og kosmetisk sykepleie. Hun har gått et semester hos Amabilis Academy i Oslo der hun ble undervist av en av landets fremste spesialister innen estetisk medisin og injeksjoner.

Hannah har utviklet seg fra å ha en lille benk, innerst i lokalet til å åpne sin egen klinikk der hun tilbyr flere ulike behandlinger til gode priser.