Om KlippeGalleriet

Historien bag KlippeGalleriet.  30/3/2016

Klippegalleriet startet for ca 65 år siden den gangen lå den i Møllergaten 4, Frisørsalongen het da salongen Trond Gjersøe. I 1979 Kjøpt Mette salongen og og byttet navn til Mettes Frisørsalong og drev den frem til 1999. Mette er Mammaen til Jeanette som driver Klippegalleriet i dag.

Jeantte Lee drev salongen i 8 år i Møllergaten men bestemte seg for å flytte den 2007, de pusset da opp en gammel skipsmegler bolig i St. Hallvardsgt 1, som Klippegallerit befinner seg nå. Salongen er lys og har et flott preg. Det er 4 m under taket, 3 store rom fordelt på 9 plasser, stavparkett, lysekroner og deilige massasje vaskestoler som tilbys alle kunder. Det er i dag 3 Frisører på Klipppegalleriet, alle er selvstendig. Vi har alle lang fartstid og utfyller hverandre perfekt. Vi jobber sammen som et team og drøfter ofte med hverandre og kunden sammen for å finne best mulig resultat. Vi er ofte på kurs i inn og utland for å få inspiriasjon, vi blir aldrig utlært.

Salongen består mest av trofaste og fantastiske kunder som vi alle gleder oss til å komme på jobb å trylle litt med.

Vi mener selv at vi har en avslappet, deilig og fin atmosfære, et sted du kan slappe av og være deg selv, vi tror vi er litt andeledes enn andre salonger. Dette er vel noen av de tingene som gjør Klippegalleriet “spesielt”

Vi gleder oss til å se deg.